Zapište si do diářů datum 16. ledna 2015, kdy Absolut Deafers rozezní ostravský Barák!

22.12.2014 09:57

Po velmi úspěšném turné s Arakain a Dymytry, Absolut Deafers vyslyšeli přání mnoha fanoušků a rozhodli se zahrát koncert v Ostravě. Bude to pro ně mimo jiné trénink před jarním turné. Jarní turné  Arakain s Lucií Bílou a Absolut Deafers odstartují společně 6. 3. 2015 v Polné.

 

foto: Martin "Prochy" Procházka

Podzimní turné Arakain – Dymytry -  Absolut Deafers tour 2014 se chýlí ke konci - posledními z 21 zastávek jsou Horní Bříza a Spálené Poříčí. Absolut Deafers nejsou vyčerpaní, naopak si celé turné moc užili a načerpali díky němu novou energii. Navíc zařadili do repertoáru i nové skladby a jsou nadšeni z vynikající odezvy, která se projevuje jak na koncertech, tak na sociálních sítích.

„Tohle turné bylo neuvěřitelné. Byli jsme moc potěšeni z toho, jak nás fanoušci přijali a zamilovali si naše připravované písně. Už teď se nemůžu dočkat, co řeknou, až další rok vyjedeme s novým materiálem,“ usmívá se zpěvák Jan „Joker“ Jašek.

Ostrava je pro část kapely domovina a vystoupení v KD Akord v rámci podzimní tour si velmi chválili. Nejen proto se rozhodli uspořádat lednový koncert, na kterém je doplní ještě dvě kapely – Nemesis a Hlubina.  Nemesis hrají death metal kombinovaný s thrash metalem a po personálních problémech  jsou zpátky v plné síle. Hlubinu tvoří tři muži, kteří ukazují publiku, co vše může člověka potkat na jeho cestě a svou hudbu označují jako trip rock. Je jasné, že dohromady půjde o hudebně rozmanitý večer, tak nezapomeňte, 16. ledna v klubu Barák!

„Jsem moc zvědavý na tento koncert. Po dlouhé době děláme svou akci. Moc se na to těším,“ dodává Jan „Joker“ Jašek.

Tento koncert pro Absolut Deafers odstartuje rok 2015, ve kterém je čeká jarní turné s Arakain a Lucií Bílou, vystoupení na letních festivalech a také vydání nové desky.

Pro aktuální info nejen o koncertě sledujte oficiální stránky a Facebook:

Absolut Deafers  přináší na českou rockovou scénu mix syrové tvrdosti, melodiky a skvěle znějících metal-rockových riffů. Velkou zásluhu na celkovém dojmu má zpěvák Jan „Joker“ Jašek, kterému sekundují kytaristé Jiří „Cremil“ Czyž, Radek „ Rado“ Sněhota, baskytarista Aleš „Lemy“ Venglář a bubeník Václav Maďa. 

tisková zpráva