Blamage pokřtí svoji novinku Bez Pravidel

09.01.2015 11:59

Tři roky po vydání desky Valkýra se českobudějovická metalová úderka Blamage hlásí s novou fošnou, která dostala název Bez Pravidel. Melodický thrash metal, hymnické refrény, české texty... Kapela plynule navazuje na svoji starší tvorbu a fanouškům předhazuje jedenáct našlapaných pecek! Stříbrný kotouč bude pokřtěn 17. ledna v českobudějovickém klubu Highway 61.

Na novinku na začátku října upozornil nový klip ke skladbě Proč, který vznikal v jihočeské vesničce Klení. Úderný song byl fanoušky skvěle přijat a okamžitě se zařadil mezi koncertní tutovky. „Jsme opravdu převelice rádi, jaké ohlasy klip měl! Je to paráda,“ řekl Milan Černoch, zpěvák Blamage.

Pokud se vám skladba Proč zalíbila, deska Bez Pravidel vás určitě potěší! Na www.bandzone.cz/blamage naleznete další dvě ukázky, nové promofotky a také obal desky, o který se postaral Radek Popel.

Přijďte do Highway 61 podpořit jihočeskou metalovou stálici, která si renomé získává i za hranicemi regionu a dokonce také České republiky! Tento rok už kluci mají potvrzený koncert v německém Strasskirchenu, kde se v květnu uskuteční Bavarian Hard Festival 2015.

Na křtu v Highway 61 Blamage doprovodí plzeňská rocková smečka Katr, která je na scéně už od roku 2002. Kombinace obou kapel zaručuje nespoutaný rock´n´rollový večírek!

KONTAKTY A ODKAZY:

  • Web: https://www.blamage.cz/
  • Bandzone: https://bandzone.cz/blamage
  • E-mail: milan.cernoch@kontaktservis.cz (Milan Černoch)

Václav Votruba